Broccoli cu brânză (simplu și rapid)

Recipe by NicoletaCourse: CinăCuisine: AmericaDifficulty: Ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

5

minutes
Timp gătire

10

minutes
Calorii

152

cal

Broccoli cu brânză, o rețetă foarte simplă numai bună când sunteți grăbiți. E bine să mâncăm în mod regulat legume cât mai diversificate, iar broccoliul conține o mulțime de substanțe nutritive de care organismul nostru are nevoie. Facilitează digestia și întărește sistemul imunitar, cât și oasele. Un truc pentru a mânca mai des broccoli este de a-l savura învelit în brânză delicioasă.

Ingrediente:

  • 280g broccoli congelat, decongelat.

  • 3 linguri de unt, topit.

  • 120g brânză cheddar (se poate adăuga în plus și parmezan ras).

  • sare și piper după gust.

Mod de preparare:

  • Gătim broccoliul la aburi, puteți folosi o oală specială sau puneți apă într-o oală normală, așezați o sită deasupra și acoperiți cu un capac. Gătim broccoliul până când acesta devine fraged. Când este gata îl scurgem de apa în plus și îl trasferăm într-un bol rezistent la cuptorul cu microunde.
  • Adăugăm untul topit peste broccoli (puteți folosi mai puțin sau mai mult, după plac) și condimentăm cu sare și piper. Presărăm brânza pe deasupra (dacă ați ales să puneți și parmezan, acum e momentul să-l adăugăm) și îl dăm la microunde timp de 1 minut la temperatură înaltă sau până când brânza s-a topit.

Note:

  • Îi puteți servi simpli sau alături de o garnitură la alegere.

    Opinia ta Conteaza !

    Dacă v-a plăcut această rețetă, vă rugăm să lăsați un comentariu. Acest lucru îi va ajuta și pe alții să descopere website-ul și rețetele noastre. Mulțumim pentru sprijin!

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.



    Pentru publicarea comentariului trebuie să accepți Politica de Confidențialitate.