Aripioare de pui la tigaie
Informativ
- Preparare: 30 min
- Gătire: 40 min
- Timp total: 1 oră 10 min
- Cantitate: 9 porții
- Categorie: Cină
- Bucătărie: SUA
Descriere
Recomand să gătiți aripioare de pui la tigaie atunci când vă doriți să terminați repede de preparat masa pentru cină. Puiul va fi crocant iar condimentele îi vor oferi o aromă simplă dar gustoasă.
Ingrediente:
700-800g aripioare de pui.
sare și piper.
ulei.
2–3 crenguțe de rozmarin.
Mod de preparare:
1. Pune aripioarele de pui într-un vas și condimentează-le cu sare, piper, rozmarin și lasă-le 10-20 de minute la frigider acoperite cu o folie de plastic.
2. Într-o tigaie, pune ulei iar atunci când uleiul este încins prăjește aripioarele până se rumenesc bine pe ambele părți.
3. Într-un alt bol pune niște șervețele de hârtie și pune pe ele aripioarele de pui prăjite, șervețelele de hârtie vor absorbi uleiul.
Note
Puteți alege să le condimentați diferit, garnitura rămâne la alegerea dumneavoastră.