
Rețetă suc de morcovi cu sfeclă roșie
Acest suc de morcovi cu sfeclă roșie preparat doar din 6 ingrediente sănătoase, printre care sfecla roșie fiind principalul ingredient, este dulce și revigorant. Combinăm aceste fructe și legume deoarece merg foarte bine împreună, iar un suc doar din sfeclă ar fi mult prea concentrat.
Sucul de sfeclă roșie conține multe vitamine și oferă energie și vitalitate pe parcursul unei zile. Un pahar de suc va fi foarte sățios și vă va tăia din pofta de mâncare.
- Preparare: 10 min
- Timp Total: 10 min
- Porții: 2 porții
- Categorie: Răcoritoare
- Bucătărie: Italia
Ingrediente:
1 sfeclă roșie mică.
1 măr mare.
2 tulpini de țelină.
1-2 morcovi.
1/2 lămâie sau lime.
o bucățică de ghimbir.
Mod de preparare:
- Spală fructele și legumele apoi usucă-le cu un prosopo de hârtie. Curăță sfecla, ghimbirul, tulpinile de țelină, mărul (aruncă semințele), morcovul și taie-le bucăți.
- Pune fructele&legumele (cu excepția lămâiei) într-un storcător de fructe electric și stoarce-le. Pune sucul în pahar, adaugă lămâia, amestecă și servește.
Note
Se poate servi zilnic pentru prevenirea problemelor cardiovasculare.
Pentru un plus de aromă se mai poate adăuga și fructe de pădure (mure, coacăze, afine, zmeură).
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100ml
- Calorii: 40kcal
- Zahăr: 6g
- Sodiu: 50mg
- Grăsimi: 0
- Grăsimi Sat: 0
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 10g
- Fibre: 2g
- Proteine: 1g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.