
Rețetă suc de morcovi cu sfeclă roșie
Descriere:
Acest suc de morcovi cu sfeclă roșie preparat doar din 6 ingrediente sănătoase, printre care sfecla roșie fiind principalul ingredient, este dulce și revigorant. Combinăm aceste fructe și legume deoarece merg foarte bine împreună, iar un suc doar din sfeclă ar fi mult prea concentrat.
Sucul de sfeclă roșie conține multe vitamine și oferă energie și vitalitate pe parcursul unei zile. Un pahar de suc va fi foarte sățios și vă va tăia din pofta de mâncare.
Informații:
- Preparare: 10 min
- Timp total: 10 min
- Cantitate: 2 porții
- Categorie: Răcoritoare
- Bucătărie: Italia
Ingrediente:
1 sfeclă roșie mică.
1 măr mare.
2 tulpini de țelină.
1-2 morcovi.
1/2 lămâie sau lime.
o bucățică de ghimbir.
Mod de preparare:
- Spală fructele și legumele apoi usucă-le cu un prosop de hârtie.
- Curăță sfecla, ghimbirul, tulpinile de țelină, mărul (curăță mărul de semințe), morcovul și taie-le bucăți.
- Pune bucățile de fructe și legume, cu excepția lămâiei într-un storcător de fructe electric și le stoarcem.
- Stoarce jumătatea de lămâie în sucul obținut și amestecă. Servește.
NoteSe poate servi zilnic pentru prevenirea problemelor cardiovasculare.
Pentru un plus de aromă se mai poate adăuga și fructe de pădure (mure, coacăze, afine, zmeură).
Se poate servi zilnic pentru prevenirea problemelor cardiovasculare.
Pentru un plus de aromă se mai poate adăuga și fructe de pădure (mure, coacăze, afine, zmeură).