Notă de informare cu privire la prelucrarea de date personale prin intermediul site-ului

Această notă de informare îți este destinată pentru că ești un vizitator al site-ului nostru în scopul de ați furniza informații, într-o formă concisă și accesibilă, despre prelucrarea de datelor tale personale atunci când accesezi www.pe-zona.ro sau utilizezi anumite instrumente de pe acesta. De asemenea, nota îți este destinată și dacă datele tale personale sunt prelucrate de noi prin intermeiul materialelor publicate pe site. Acestă notă nu reprezintă întreaga noastră politică privind prelucrarea de date personale, care este mult mai largă și acoperă și alte situații. Dacă ai orice fel de întrebări despre prelucrarea datelor tale personale de către noi, poți să ne scrii utilizând datele de contact de mai jos.

Prelucrarea de date personale prin intermediul www.pe-zona.ro se face de către noi. Poți să ne contactezi în scris la adresa de e-mail: [email protected]

Datele pe care le prelucrăm prin intermediul site-ului sunt, în general, date de identificare ale persoanei fizice, inclusiv în materialele publicate pe site. În acest caz special al materialelor publicate, pot apărea situații în care vom procesa și alte date personale, dar numai cu respectarea principiilor necesității și proporționalității, având mereu în vedere reducerea la minim a datelor procesate, pentru a respecta drepturile persoanelor vizate.

Site-ul nostru utilizează cookie-uri, iar daca dorești să afli mai multe informații generale despre acestea, precum și specifice pentru site-ul nostru, găsești toate informațiile aici.

Destinatarii datelor în cazul materialelor publicate sunt membrii publicului care accesează site-ul, iar în celelalte situații, doar noi. Durata de stocare a acestor date este, în principiu, durata de funcționare a website-ului.

Dacă te abonezi la newsletterul nostru, vom avea nevoie de adresa te de e-mail. În acest caz, temeiul juridic al prelucrării este cel al consimțământului, pe care îl exprimi prin abonare și pe care poți să ți-l retragi oricând prin dezabonare, utilizând modalitatea de dezabonare explicată în e-mail-ul respectiv. După dezabonare, datele pe care ni le-ai oferit vor fi distruse. Dacă adresa de e-mail nu este suficientă pentru a duce la identificare ta, nu vom colecta alte date care să permită identificarea. Destinatarii acestor date suntem doar noi. Pentru transmiterea newsletterului folosim MailChimp, care are propria politică privind prelucrarea datelor și pe care o poți citi aici termeni si conditii si politica de cookies.

Dacă postezi un comentariu, vom avea nevoie de adresa ta de e-mail și numele/pseudonumele tău. În acest caz, temeiul juridic al prelucrării este cel al consimțământului, pe care îl exprimi prin publicarea comentariului și poți să ceri ștergerea comentariului/datelor personale contactând [email protected]. Nu vom colecta alte date care să permită identificarea, destinatarii suntem doar noi.