Print
sos de usturoi cu smantana într-o sosieră
buton-print buton-pinterest

Rețetă sos de usturoi cu smântână

Pregătește sos de usturoi cu smântână pentru cărnurile tale făcute la grătar sau cuptor. Este cremos, fresh și puțin acrișor. Ușor de personalizat, pentru a-l face mai savuros poți să adaugi castraveți sau pătrunjel dar poți opta și pentru alte ingrediente.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Timp Total: 10 min
  • Porții: 4 porții
  • Categorie: Grătar / La borcan
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

400ml smântână.

150ml apă minerală (opțional).

23 căței de usturoi.

1 linguriță de sare grunjoasă.

zeama de la o lămâie.

Mod de preparare:

  1. Curăță cățeii de usturoi, pune-i într-un bol împreună cu sarea și zdrobește-i. Adaugă apa minerală, zeama de la o lămâie și smântana, amestecă. Servește.

Note

Dacă dorești, poți să tai 1-2 castraveți mărunt și să-i adaugi în sos dar și pătrunjel.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star