Print
sos de usturoi cu smantana într-o sosieră

Rețetă sos de usturoi cu smântână

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Pregătește sos de usturoi cu smântână pentru cărnurile tale făcute la grătar sau cuptor. Este cremos, fresh și puțin acrișor. Ușor de personalizat, pentru a-l face mai savuros poți să adaugi castraveți sau pătrunjel dar poți opta și pentru alte ingrediente.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Timp total: 10 min
  • Cantitate: 4 porții
  • Categorie: Grătar / La borcan
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

400ml smântână.

150ml apă minerală (opțional).

23 căței de usturoi.

1 linguriță de sare grunjoasă.

zeama de la o lămâie.


Mod de preparare:

  1. Curăță cățeii de usturoi, pune-i într-un bol împreună cu sarea și zdrobește-i. Adaugă apa minerală, zeama de la o lămâie și smântana, amestecă. Servește.
Note

Dacă dorești, poți să tai 1-2 castraveți mărunt și să-i adaugi în sos dar și pătrunjel.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII