Print
frigarui de pui cu legume pe un platou

Rețetă frigărui de pui simplă

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Aceasta este o rețetă simplă și rapidă pentru frigărui de pui. Este perfectă pentru o masă ușoară și gustoasă într-o seară de vară, se poate personaliza în funcție de preferințe.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 15 min
  • Gătire: 15 min
  • Timp total: 30 min
  • Cantitate: 4 porții
  • Categorie: Grătar
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

piept de pui.

12 ceape albe sau roșii.

1 ardei kapia sau ardei gras.

9 roșii cherry (opțional).

cipercu champignon brune sau albe (opțional).

sare, piper și cimbru după gust + condimente la alegere.


Mod de preparare:

  1. Taie pieptul de pui bucăți de mărimi egale (aprox. 3-4cm), procedează la fel și cu legumele atât că roșiile poți să le lași întregi. Trage legumele și carnea pe bețe metalice sau din lemn, asezonează-le.
  2. Prăjește frigăruile pe grătarul încins aprox. 5-7 minute pe fiecare parte sau cât este necesar.
Note

Poți să feliezi pieptul de pui din timp și să îl lași la marinat 24 de ore înainte de a-l prepara.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII