Print
Hamburger cu inele de ceapă și sos

Rețetă sos hamburger

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)
loadingÎncarc…

Descriere:

Prefer să-mi prepar sos hamburger acasă comform acestei rețete. Este ușor de preparat și foarte ușor de modificat fiind un sos versatil. În funcție de cum alegeți, puteți să îl faceți picant sau chiar dulce.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 1 oră
  • Timp total: 1 oră 5 min
  • Cantitate: 20 porții
  • Categorie: Sos-uri
  • Bucătărie: SUA

Ingrediente:

250ml maioneză.

100ml ketchup.

50ml muștar.

2030g ceapă tăiată bucățele.

12 căței de usturoi tăiați bucățele.

1/2 linguriță de oțet alb.

sare și piper după gust.

sos iute, pastă iute (opțional).


Mod de preparare:

1. Taie ceapa și usturoiul bucățele. Într-un bol adaugă maioneza, ketchup, muștar, ceapa, usturoiul și oțetul alb; amestecă. Adaugă la final sosul iute (opțional) și asezonează cu sare și piper după gust.

2. Acoperă cu o folie de aluminiu sau de plastic și lasă compoziția la frigider timp de o oră.

3. Întinde sosul pe pâine sau deasupra cărnii.

Note

Dacă găsiți la magazin „eros pista” recomand să îl adăugați în preparat, atenție totuși că este iute.

Rețete apreciate

RUBRICA DE COMENTARII