Fursecuri simple dulci

Fel: DesertBucătărie PersiaDificultate Mediu
Porții

47

porții
Timp preparare

00:20

minute
Timp gătire

00:10

minute
Calorii

86

cal

Această rețetă de fursecuri simple dulci o poți face rapid! Sunt foarte bune simple dar poți să pui peste ele ciocolată dată prin răzătoare (noi am folosit odată ciocolată cu mentă și au fost „bombă”) glazură sau le poți lăsa așa.

Ingrediente

  • 250g făină.

  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu.

  • jumătate de linguriță praf de copt.

  • 250g unt.

  • 200g zahăr (puteți pune mai mult/puțin după gust).

  • 1 ou.

  • 1 linguriță extract de vanilie.

Mod de preparare

  • Preîncălziți cuptorul la 190°C. Într-un castron mic puneți făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt (amestecați).
  • Într-un castron mare amestecați untul și zahărul până când se omogenizează. Bateți oul și extractul de vanilie. Treptat adaugă restul ingredientelor și amestecă.
  • Rulați aluatul să aibă formă de bile și așezați bilele pe foi de copt neunse.
  • Coaceți timp de 8-10minute sau până când devin aurii. Odată ce s-au copt ar fi de preferat să le lași pe tavă timp de două minute.

NOTE

  • Deoarece aceste fursecuri sunt simple, merg foarte bine cu cafeaua de dimineață.

Scrie opinia ta despre această rețetă:




    Pentru a publica mesajul trebuie să accepți Termenii și Condițiile