Unt cu leurdă
Pregătește-ți acasă niște unt cu leurdă folosind doar trei ingrediente. Este foarte ușor de făcut și poate fi folosit la diverse preparate din carne dar și pentru toast sau diverse cocături.
- Timp Preparare: 10 min
- Timp Total: 10 min
- Porții: 300g
- Categorie: Diverse
- Bucătărie: European
Ingrediente:
250g unt (de preferat nesărat).
1 linguriță de sare (opțional).
50g frunze de leurdă.
Mod de preparare:
- Pune ingredientele într-un bol, amestecă și oferă-i untului o formă. Lasă-l la frigider pentru câteva zile sau congelează-l aprox. 3 luni.
Note
Frunzele de leurdă trebuie spălate foarte bine și tocate înainte de a le pune în bol.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 30g
- Calorii: 63kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 0.2g
- Grăsimi: 6.9g
- Grăsimi Sat: 4.3g
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 0.1g
- Fibre: 0
- Proteine: 0
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.