Print
unt cu leurda scaled
buton-print buton-pinterest

Unt cu leurdă

Pregătește-ți acasă niște unt cu leurdă folosind doar trei ingrediente. Este foarte ușor de făcut și poate fi folosit la diverse preparate din carne dar și pentru toast sau diverse cocături.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 10 min
  • Timp Total: 10 min
  • Porții: 300g
  • Categorie: Diverse
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

250g unt (de preferat nesărat).

1 linguriță de sare (opțional).

50g frunze de leurdă.

Mod de preparare:

  1. Pune ingredientele într-un bol, amestecă și oferă-i untului o formă. Lasă-l la frigider pentru câteva zile sau congelează-l aprox. 3 luni.

Note

Frunzele de leurdă trebuie spălate foarte bine și tocate înainte de a le pune în bol.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 30g
  • Calorii: 63kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0.2g
  • Grăsimi: 6.9g
  • Grăsimi Sat: 4.3g
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 0.1g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 0
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star