
Sos burger cremos cu maioneză
Pregătește-ți un sos burger cremos cu maioneză și încă alte câteva ingrediente. Poți să îl personalizezi în funcție de preferințe și este foarte ușor de făcut.
- Timp Preparare: 5 min
- Timp Total: 5 min
- Porții: 4 porții
- Categorie: Diverse
- Bucătărie: European
Ingrediente:
150ml maioneză.
15ml ketchup.
15ml muștar.
1 castravete mic și murat, tocat mărunt.
1/4 linguriță praf de usturoi și paprika.
1 vârf de cuțit de piper.
puțin mărar (opțional).
Mod de preparare:
- Pune toate ingredientele într-un blender, mixează la viteză mare până sosul se omogenizează și este fin (folosiți o spatulă de silicon să răzăliți ingredientele ce rămân pe pereții blenderului).
- Transferă sosul într-un recipient care se închide ermetic sau folosește-l pe loc.
Note
Poți să ții sosul la frigider aprox. 4-5 zile.
Dacă îți place mai picant, poți adăuga puțină sriracha sau sos iute dar poți să înlocuiești maioneza parțial cu iaurt grecesc.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100ml
- Calorii: 300kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 30g
- Grăsimi Sat: 5g
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 6g
- Fibre: 1g
- Proteine: 1g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.