Print
sos burger cremos cu maioneză în burgeri care stau pe o farfurie
buton-print buton-pinterest

Sos burger cremos cu maioneză

Pregătește-ți un sos burger cremos cu maioneză și încă alte câteva ingrediente. Poți să îl personalizezi în funcție de preferințe și este foarte ușor de făcut.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 5 min
  • Timp Total: 5 min
  • Porții: 4 porții
  • Categorie: Diverse
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

150ml maioneză.

15ml ketchup.

15ml muștar.

1 castravete mic și murat, tocat mărunt.

1/4 linguriță praf de usturoi și paprika.

1 vârf de cuțit de piper.

puțin mărar (opțional).

Mod de preparare:

  1. Pune toate ingredientele într-un blender, mixează la viteză mare până sosul se omogenizează și este fin (folosiți o spatulă de silicon să răzăliți ingredientele ce rămân pe pereții blenderului).
  2. Transferă sosul într-un recipient care se închide ermetic sau folosește-l pe loc.

Note

Poți să ții sosul la frigider aprox. 4-5 zile.

Dacă îți place mai picant, poți adăuga puțină sriracha sau sos iute dar poți să înlocuiești maioneza parțial cu iaurt grecesc.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100ml
  • Calorii: 300kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 30g
  • Grăsimi Sat: 5g
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 6g
  • Fibre: 1g
  • Proteine: 1g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star