Print
suc de roșii cu busuioc într-un bol
buton-print buton-pinterest

Rețetă suc de roșii cu busuioc

Poți să-ți pregătești suc de roșii cu busuioc și cimbru. Trebuie doar să-l fierbi apoi să îl transferi în borcane sterilizate și să le sigilezi.

info

  • Author: Ștefan
  • Timp Preparare: 15 min
  • Timp Gătire: 30 min
  • Timp Total: 45 min
  • Porții: 6 porții
  • Categorie: Diverse
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

3kg roșii.

Busuioc și cimbru după gust.

Sare și zahăr după gust.

Mod de preparare:

  1. Spală și taie roșiile cubulețe apoi adaugă busuioc peste și pasează-le cu blenderul vertical până obții un suc de roșii.
  2. Transferă sucul de roșii într-o oală să fiarbă la foc mic aprox. o oră jumătate împreună cu cimbrul. Adaugă sare și zahăr după gust, adaugă sucul de roșii în borcane și sigilează-le.

Note

Dacă folosești crenguțe de cimbru îți recomand să le scoți înainte de a pune sucul în borcane.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star