Rețetă suc de roșii cu busuioc
Poți să-ți pregătești suc de roșii cu busuioc și cimbru. Trebuie doar să-l fierbi apoi să îl transferi în borcane sterilizate și să le sigilezi.
- Timp Preparare: 15 min
- Timp Gătire: 30 min
- Timp Total: 45 min
- Porții: 6 porții
- Categorie: Diverse
- Bucătărie: European
Ingrediente:
3kg roșii.
Busuioc și cimbru după gust.
Sare și zahăr după gust.
Mod de preparare:
- Spală și taie roșiile cubulețe apoi adaugă busuioc peste și pasează-le cu blenderul vertical până obții un suc de roșii.
- Transferă sucul de roșii într-o oală să fiarbă la foc mic aprox. o oră jumătate împreună cu cimbrul. Adaugă sare și zahăr după gust, adaugă sucul de roșii în borcane și sigilează-le.
Note
Dacă folosești crenguțe de cimbru îți recomand să le scoți înainte de a pune sucul în borcane.