Rețetă sos roșu
Acest sos roșu are în compoziție gogoșar și sos de roșii, este ușor de făcut, bogat în arome numai bun de servit cu paste, carne sau legume.
- Timp Preparare: 3 min
- Timp Gătire: 11 min
- Timp Total: 14 min
- Porții: 2 porții
- Categorie: Diverse
- Bucătărie: European
Ingrediente:
1 gogoșar sau ardei kapia.
2–3 căței de usturoi tocați mărunt.
150ml sos de roșii.
sare și piper după gust.
ardei iute sau chilli (opțional).
puțin busuioc.
Mod de preparare:
- Taie gogoșarul felii. Încinge puțin ulei și călește-l aprox. 3-4 minute, adaugă usturoiul și călește-l aprox. 2-3 minute.
- Adaugă bulionul și condimentele, amestecă și mai gătește-l aprox. 4-5 minute. La sfârșit adaugă busuiocul, servește.
Note
Dacă doriți ca sosul să aibă o textură mai fină, poți să îl treci prin blender.