Print
sos roșu într-o farfurie
buton-print buton-pinterest

Rețetă sos roșu

Acest sos roșu are în compoziție gogoșar și sos de roșii, este ușor de făcut, bogat în arome numai bun de servit cu paste, carne sau legume.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 3 min
  • Timp Gătire: 11 min
  • Timp Total: 14 min
  • Porții: 2 porții
  • Categorie: Diverse
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

1 gogoșar sau ardei kapia.

23 căței de usturoi tocați mărunt.

150ml sos de roșii.

sare și piper după gust.

ardei iute sau chilli (opțional).

puțin busuioc.

Mod de preparare:

  1. Taie gogoșarul felii. Încinge puțin ulei și călește-l aprox. 3-4 minute, adaugă usturoiul și călește-l aprox. 2-3 minute.
  2. Adaugă bulionul și condimentele, amestecă și mai gătește-l aprox. 4-5 minute. La sfârșit adaugă busuiocul, servește.

Note

Dacă doriți ca sosul să aibă o textură mai fină, poți să îl treci prin blender.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star