
Rețetă sos pentru aripioare la cuptor
Descriere:
Acest sos pentru aripioare la cuptor combină iaurtul grecesc cu castraveți tăiați mărunt și opțional usturoi pentru un plus de savoare. Este ușor de preparat și poate fi modificat în funcție de preferințe.
Informații:
- Preparare: 5 min
- Timp total: 5 min
- Cantitate: 10 porții
- Categorie: La borcan
- Bucătărie: Europeană
Ingrediente:
250g iaurt grecesc.
200g castraveți.
1–2 căței de usturoi (opțional).
sare după gust.
Mod de preparare:
- Taie castravetele cât mai mărunt într-un bol, adaugă iaurtul grecesc. sare după gust și amestecă bine.
Note**usturoi: Dacă optezi să adaugi usturoiul, taie-l mărunt primadată și freacă-l cu puțină sare ca pentru mujdei. Apoi taie castraveții mărunt, adaugă iaurtul și sare dacă mai este nevoie. Servește.
Puteți să adăugați în sos diverse condimente și să îl decorați cu pătrunjel.
**usturoi: Dacă optezi să adaugi usturoiul, taie-l mărunt primadată și freacă-l cu puțină sare ca pentru mujdei. Apoi taie castraveții mărunt, adaugă iaurtul și sare dacă mai este nevoie. Servește.
Puteți să adăugați în sos diverse condimente și să îl decorați cu pătrunjel.