Rețetă sos iute mediu
În general, dacă optezi să prepari acest sos iute te poți aștepta la o iuțeală așa spre medie. Este un sos ușor, puțin acrișor și merge de minune alături de schnitzel, grătare.
- Timp Preparare: 5 min
- Timp Total: 5 min
- Porții: 1 porțoe
- Categorie: Sos-uri
- Bucătărie: European
Ingrediente:
150g iaurt.
1–2 ardei iuți.
o linguriță pastă Erős Pista.
sare după gust.
Mod de preparare:
- Curăță ardeiul de semințe apoi taie-l mărunt. Pune ardeiul într-un vas, adaugă sarea și pisează-l cu o lingură. Adaugă pasta de ardei, iaurtul și amestecă apoi servește.
Note
Recomand servirea acestui sos cu carne de porc.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100g
- Calorii: 60kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 2g
- Grăsimi Sat: 0
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 5g
- Fibre: 0
- Proteine: 3g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.