Print
Hamburger cu inele de ceapă și sos
buton-print buton-pinterest

Rețetă sos hamburger

Prepară acasă sos hamburger comform aceste rețete simple. Este un sos foarte versatil, deci puteți să îl faceți picant sau dulce.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 5 min
  • Timp Gătire: 60 min
  • Timp Total: 65 min
  • Porții: 20 porții
  • Categorie: Sos-uri
  • Bucătărie: SUA

Ingrediente:

250ml maioneză.

100ml ketchup.

50ml muștar.

2030g ceapă tăiată bucățele.

12 căței de usturoi tăiați bucățele.

1/2 linguriță de oțet alb.

sare și piper după gust.

sos iute, pastă iute (opțional).

Mod de preparare:

  1. Taie ceapa și usturoiul bucățele. Într-un bol adaugă maioneza, ketchup, muștar, ceapa, usturoiul și oțetul alb; amestecă. Adaugă la final sosul iute (opțional) și asezonează cu sare și piper după gust.
  2. Acoperă cu o folie de aluminiu sau de plastic și lasă compoziția la frigider timp de o oră.
  3. Întinde sosul pe pâine sau deasupra cărnii.

Note

Dacă găsiți la magazin „eros pista” recomand să îl adăugați în preparat, atenție totuși că este iute.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 190kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 14g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 15g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 1g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star