Print
Hamburger cu inele de ceapă și sos

Rețetă sos hamburger

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Prepară acasă sos hamburger comform aceste rețete simple. Este un sos foarte versatil, deci puteți să îl faceți picant sau dulce.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 1 oră
  • Timp total: 1 oră 5 min
  • Cantitate: 20 porții
  • Categorie: Sos-uri
  • Bucătărie: SUA

Ingrediente:

250ml maioneză.

100ml ketchup.

50ml muștar.

2030g ceapă tăiată bucățele.

12 căței de usturoi tăiați bucățele.

1/2 linguriță de oțet alb.

sare și piper după gust.

sos iute, pastă iute (opțional).


Mod de preparare:

  1. Taie ceapa și usturoiul bucățele. Într-un bol adaugă maioneza, ketchup, muștar, ceapa, usturoiul și oțetul alb; amestecă. Adaugă la final sosul iute (opțional) și asezonează cu sare și piper după gust.
  2. Acoperă cu o folie de aluminiu sau de plastic și lasă compoziția la frigider timp de o oră.
  3. Întinde sosul pe pâine sau deasupra cărnii.
Note

Dacă găsiți la magazin „eros pista” recomand să îl adăugați în preparat, atenție totuși că este iute.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII