Print
Hamburger cu inele de ceapă și sos
buton-print buton-pinterest

Rețetă sos hamburger

Prepară acasă sos hamburger comform aceste rețete simple. Este un sos foarte versatil, deci puteți să îl faceți picant sau dulce.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 1 oră
  • Timp Total: 1 oră 5 min
  • Porții: 20 porții
  • Categorie: Sos-uri
  • Bucătărie: SUA

Ingrediente:

250ml maioneză.

100ml ketchup.

50ml muștar.

2030g ceapă tăiată bucățele.

12 căței de usturoi tăiați bucățele.

1/2 linguriță de oțet alb.

sare și piper după gust.

sos iute, pastă iute (opțional).

Mod de preparare:

  1. Taie ceapa și usturoiul bucățele. Într-un bol adaugă maioneza, ketchup, muștar, ceapa, usturoiul și oțetul alb; amestecă. Adaugă la final sosul iute (opțional) și asezonează cu sare și piper după gust.
  2. Acoperă cu o folie de aluminiu sau de plastic și lasă compoziția la frigider timp de o oră.
  3. Întinde sosul pe pâine sau deasupra cărnii.

Note

Dacă găsiți la magazin „eros pista” recomand să îl adăugați în preparat, atenție totuși că este iute.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star