Print
sos de rosii într-o sosieră
buton-print buton-pinterest

Rețetă sos de roșii

Pregătește sos de roșii simplu și rapid, utilizând doar câteva ingrediente. Este fresh, ușor de personalizat în funcție de preferințele voastre.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 15 min
  • Timp Total: 20 min
  • Porții: 6 porții
  • Categorie: Grătar / La borcan
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

500g roșii.

1 ceapă roșie sau albă.

2 linguri de ulei.

12 căței de usturoi.

coriandru, busuioc (opțional).

sare, piper după gust.

Mod de preparare:

  1. Taie roșiile (dacă vrei scoate semințele), dă-le prin blender. Toacă ceapa mărunt și usturoiul dă-l prin presă, călește-le 3-4 minute. Pune roșiile și fierbe sosul 15-17 minute, asezonează și servește.

Note

Poți adăuga frunze de pătrunjel tocate mărunt deasupra sosului înainte de a-l servi pentru un plus de aromă.

Dacă dorești un sos mai fin, poți să îndepărtezi semințele de la roșii + coaja înainte de a le mixa.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star