Print
sos de portocale

Rețetă sos de portocale

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

În general, se prepară sos de portocale pentru diverse cărnuri dar și deserturi, în funcție de scop rețeta se ajustează la ingrediente și gramaj.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 5 min
  • Timp total: 10 min
  • Cantitate: 1 porție
  • Categorie: La borcan
  • Bucătărie: Mediteranean

Ingrediente:

200g zahăr.

2 portocale.

o lămâie.

un păhărel lichior de portocale.

250ml apă.


Mod de preparare:

  1. Dizolvă zahărul în apă și fierbe-l 2 minute în clocot. Când siropul s-a răcit, adaugă sucul de portocale și zeama de lămâie după gust, coaja numai de la suprafața portocalelor, rasă fin, și după preferință, lichior. Servește.
Note

Se poate folosi la diverse preparate precum: pește, deserturi în funcție de preferințe.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII