Print
sos de patrunjel într-o sosieră

Rețetă sos de pătrunjel verde

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

În maxim 5 minute poți să-ți prepari un sos de pătrunjel și să-l foloseti la preparatele tale din carne, pește sau chiar pe pâine prăjită.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Timp total: 5 min
  • Cantitate: 6 porții
  • Categorie: Sosuri
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

1 legătură de pătrunjel.

12 căței de usturoi.

4 fire de usturoi sau ceapă verde.

ulei de floarea soarelui sau măsline.

zeamă de lămâie după gust.

oregano, sare, piper după gust.


Mod de preparare:

  1. Pune ingredientele într-un blender și mixează-le până ajungi la consistența dorită. Gustă și potrivește de sare, servește.
Note

Grosimea sosului ține de cât ulei și zeamă de lămâie adăugați în preparat, puteți să vă folosiți și de apă deoarece dacă adaugi prea mult ulei îl vei face prea gras.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII