Print
sos de patrunjel într-o sosieră
buton-print buton-pinterest

Rețetă sos de pătrunjel verde

În doar cinci minute poți să-ți pregătești un sos de pătrunjel folosind ingrediente accesibile și să îl servești alături de carne, legume la grătar sau să îl întinzi pe pâine prăjită.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 5 min
  • Timp Total: 5 min
  • Porții: 2 porții
  • Categorie: Sosuri
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

1 legătură de pătrunjel.

12 căței de usturoi.

4 fire de usturoi sau ceapă verde.

ulei de floarea soarelui sau măsline.

zeamă de lămâie după gust.

oregano, sare, piper după gust.

Mod de preparare:

  1. Pune ingredientele într-un blender și mixează-le până ajungi la consistența dorită. Gustă și potrivește de sare, servește.

Note

Grosimea sosului ține de cât ulei și zeamă de lămâie adăugați în preparat, puteți să vă folosiți și de apă deoarece dacă adaugi prea mult ulei îl vei face prea gras.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 10g
  • Calorii: 30kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 2g
  • Grăsimi Sat: 0.5g
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 3g
  • Fibre: 1g
  • Proteine: 1g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star