Print
sos de leurdă într-o sosieră
buton-print buton-pinterest

Rețetă sos de leurdă

Pregătește-ți un sos de leurdă simplu folosind doar câteva ingrediente. Rețeta este ușoară iar sosul va aduce o notă de prospețime și savoare preparatelor tale.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 10 min
  • Timp Total: 10 min
  • Porții: 2 porții
  • Categorie: Sos
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

250ml iaurt grecesc sau natur.

leurdă.

sare și piper după gust.

mentă, coriandru, chilli (opțional).

suc de la o lămâie sau coajă rasă (opțional).

puțin ulei de măsline sau floarea soarelui.

Mod de preparare:

  1. Spală (dacă e nevoie, taie captele codițelor) apoi toacă leurda și pune-o într-un bol, adaugă sarea și piperul apoi piseaz-o cu o linguriță. Toarnă uleiul (aprox. 5-10ml), amestecă și adaugă iaurtul, amestecă până se omogenizează, gustă și potrivește de condimente, servește.

Note

Dacă dorești, poți să decorezi sosul cu rozmarin sau pătrunjel.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-ar face plăcere să auzim părerea ta! Lasă un comentariu mai jos și acordă o notă rețetei.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star