
Rețetă sos de brânză și verdeață
Descriere:
Când prepari sos de brânză și verdeață trebuie să știi că este un sos versatil și delicios. Adaugă savoare mâncărurilor, poate fi folosit la umplut roșii tăiate pe jumătate dar și alte preparate. Se pregătește ușor cu doar câteva ingrediente.
Informații:
- Preparare: 5 min
- Timp total: 5 min
- Cantitate: 4 porții
- Categorie: La borcan
- Bucătărie: Europeană
Ingrediente:
250g brânză de vaci sau cottage.
3–4 frunze de mentă.
2 codițe ceapă verde.
2 roșii mici.
o legătură de pătrunjel.
zeama de la o jumătate de lămâie.
busuioc proaspăt tocat (opțional).
sare și piper după gust.
Mod de preparare:
- Opărește roșiile, curăță-le de coajă apoi taie-le cubulețe. Amestecă brânza fărămițată cu sare, piper, zeamă de lămâie, după care adaugă verdeața tocată mărunt. La sfârșit adaugă roșiile tocate și servește.
NotePuteți să folosiți acest sos de brânza să umpleți jumătăți de roșii ca aperitiv.
Puteți să folosiți acest sos de brânza să umpleți jumătăți de roșii ca aperitiv.