Print
sos 1000 de insule într-o sosieră pe o masă
buton-print buton-pinterest

Rețetă sos 1000 de insule

Pregătește-ți sos 100 de insule cu doar câteva ingrediente și servește-l alături de preparatele tale din carne sau legume. Este ușor de făcut, poți să îl servești pe loc dar vă recomand să îl lăsați să stea 24 de ore la frigider pentru a lăsa aromele să se combine.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 10 min
  • Timp Total: 10 min
  • Porții: 8 porții
  • Categorie: Diverse
  • Bucătărie: SUA

Ingrediente:

250g maioneză.

60g ceapă albă sau galbenă tocată mărunt.

30g ketchup.

30g castraveți murați (de preferat dulci).

5g suc de lămâie.

3g boia dulce.

2g sare.

Mod de preparare:

  1. Pune toate ingredientele într-un blender, mixează până se omogenizează și pune sosul într-un recipient ce se închide ermetic sau servește-l pe loc.

Note

Este recomandat ca sosul să stea 24 de ore pentru ca aromele să se combine, poți să îl păstrezi la frigider aprox. 1 săptămână într-un recipient ce se închide ermetic.

Poți să adaugi în sos muștar Dijon, pătrunjel, cimbru sau oregano.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 30g
  • Calorii: 100kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 8g
  • Grăsimi Sat: 2g
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 3g
  • Fibre: 1g
  • Proteine: 1g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star