
Rețetă sos 1000 de insule
Pregătește-ți sos 1000 de insule pentru preparatele tale din carne dar și legume. Este ușor de făcut, poate fi servit imediat dar este recomandat să stea 24 de ore la frigider pentru a lăsa aromele să se combine.
- Preparare: 10 min
- Timp Total: 10 min
- Porții: 8 porții
- Categorie: Diverse
- Bucătărie: SUA
Ingrediente:
250g maioneză.
60g ceapă albă sau galbenă tocată mărunt.
30g ketchup.
30g castraveți murați (de preferat dulci).
5g suc de lămâie.
3g boia dulce.
2g sare.
Mod de preparare:
- Pune toate ingredientele într-un blender, mixează până se omogenizează și pune sosul într-un recipient ce se închide ermetic sau servește-l pe loc.
Note
Este recomandat ca sosul să stea 24 de ore pentru ca aromele să se combine, poți să îl păstrezi la frigider aprox. 1 săptămână.