Print
sos 1000 de insule într-o sosieră pe o masă
buton-print buton-pinterest

Rețetă sos 1000 de insule

Pregătește-ți sos 1000 de insule pentru preparatele tale din carne dar și legume. Este ușor de făcut, poate fi servit imediat dar este recomandat să stea 24 de ore la frigider pentru a lăsa aromele să se combine.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Timp Total: 10 min
  • Porții: 8 porții
  • Categorie: Diverse
  • Bucătărie: SUA

Ingrediente:

250g maioneză.

60g ceapă albă sau galbenă tocată mărunt.

30g ketchup.

30g castraveți murați (de preferat dulci).

5g suc de lămâie.

3g boia dulce.

2g sare.

Mod de preparare:

  1. Pune toate ingredientele într-un blender, mixează până se omogenizează și pune sosul într-un recipient ce se închide ermetic sau servește-l pe loc.

Note

Este recomandat ca sosul să stea 24 de ore pentru ca aromele să se combine, poți să îl păstrezi la frigider aprox. 1 săptămână.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos și nu uita să votezi rețeta!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star