
Rețetă salată cu crenvurști
Salata cu crenvurști nu este clasica ta rețetă sănătoasă, este pur și simplu o combinație interesantă care mie personal mi-a plăcut. Subțiezi maioneza cu vin, asezonezi cu tarhon sau alte condimente la alegere și voila ți-ai pregătit ceva rapid și interesant pentru prânz sau micul dejun.
- Timp Preparare: 10 min
- Timp Gătire: 6 min
- Timp Total: 16 min
- Porții: 1 porție
- Categorie: Diverse
- Bucătărie: European
Ingrediente:
3 crenvurști.
150g maioneză subțiată cu vin în loc de apă.
tarhon.
Mod de preparare:
- Fierbe crenvurștii în apă clocotită aprox. 5-6 minute, vezi să nu plesnească. Scurge-i de apă, curăță-i de membrană apoi taie-i bucăți de 2cm grosime.
- Așează-i în salatieră calzi, pune peste ei maioneză subțiată cu 2-3 linguri de vin și tarhonul. Servește.
Note
Poți pe lângă tarhon să adaugi cimbru sau oregano dar și alte ingrediente precum castraveți murați, ouă, cartofi etc.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100g
- Calorii: 220kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 18g
- Grăsimi Sat: 3.5g
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 5g
- Fibre: 0
- Proteine: 7g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.