Print
salată cu crenvurști pe o farfurie
buton-print buton-pinterest

Rețetă salată cu crenvurști

Salata cu crenvurști nu este clasica ta rețetă sănătoasă, este pur și simplu o combinație interesantă care mie personal mi-a plăcut. Subțiezi maioneza cu vin, asezonezi cu tarhon sau alte condimente la alegere și voila ți-ai pregătit ceva rapid și interesant pentru prânz sau micul dejun.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 10 min
  • Timp Gătire: 6 min
  • Timp Total: 16 min
  • Porții: 1 porție
  • Categorie: Diverse
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

3 crenvurști.

150g maioneză subțiată cu vin în loc de apă.

tarhon.

Mod de preparare:

  1. Fierbe crenvurștii în apă clocotită aprox. 5-6 minute, vezi să nu plesnească. Scurge-i de apă, curăță-i de membrană apoi taie-i bucăți de 2cm grosime.
  2. Așează-i în salatieră calzi, pune peste ei maioneză subțiată cu 2-3 linguri de vin și tarhonul. Servește.

Note

Poți pe lângă tarhon să adaugi cimbru sau oregano dar și alte ingrediente precum castraveți murați, ouă, cartofi etc.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 220kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 18g
  • Grăsimi Sat: 3.5g
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 5g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 7g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star