Print
sos de pizza cu suc de roșii într-o sosieră

Rețetă rapidă sos de pizza cu suc de roșii

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

În practică n-ai nevoie neaparat de un sos de pizza gata făcut. Poți să-ți prepari tu unul foarte rapid folosindu-te de ingrediente regăsite în majoritatea bucătăriilor și să-ți personalizezi pizza ta de casă așa cum îți dorești.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 15 min
  • Timp total: 20 min
  • Cantitate: 4 porții
  • Categorie: Diverse
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

500ml suc de roșii.

12 lingurițe ulei de floarea soarelui sau măsline.

1 ceapă tocată mărunt.

1 cățel de usturoi (opțional).

1 linguriță de sare, piper, busuioc, oregano.


Mod de preparare:

  1. Călește cu puțin ulei într-o cratiță ceapa(și usturoiul) aprox. 3-4 minute cât să devină translucidă. Adaugă sucul de roșii și condimentele, lasă sosul să fiarbă aprox. 15 minute la foc mediu (amestecă din când în când).
  2. Pasează-l cu blenderul vertical sau direct într-un blender pentru a obține o pastă fină numai bună de întins pe pizza.
Note

În funcție de preferințe, poți să adaugi și alte condimente.

Dacă vrei să obții un sos de pizza mai aromat, poți să adaugi puțin vin roșu în timpul gătirii. Acesta va adăuga un gust bogat și va intensifica aroma sosului.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII