Print
pesmet de casă într-un vas de plastic galben
buton-print buton-pinterest

Rețetă pesmet de casă

Dacă dorești să-ți prepari pesmet de casă să știi că nu-i nimic complicat, în maxim 18 minute poți să-ți prepari propriul pesmet potrivit pentru șnițel, găluște cu prune dar și alte preparate. Este de preferat să îl păstrați într-un borcan care se închide ermetic, ferit de razele soarelui.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 18 min
  • Timp Total: 18 min
  • Porții: 6 porții
  • Categorie: La borcan / Tutoriale
  • Bucătărie: Universal

Ingrediente:

orice tip de pâine.

Mod de preparare:

  1. Taie pâinea cuburi mari, poți să nu folosești coaja dacă nu dorești. Prăjește pâinea la 200°C, 10-15 minute sau până când s-au rumenit ușor.
  2. Sfărămițează pâinea când este rece cu ajutorul unui blender, robot de bucătărie sau cu o mașină de măcinat nuca. Pâinea se sfărămițează până când obții o compoziție fină.

Note

Dacă dorești, poți să lași pâinea să se usuce înainte și abia apoi să o pui la prăjit.

Dacă dorești, poți să adaugi atunci când mixezi ingrediente precum: 3 linguri pătrunjel uscat, 3 linguri parmezan ras, 2 linguri usturoi pudră sau granulat, 1/2 lingură piper proaspăt, 1/2 lingură sare – cantitățile prezentate se pot adăuga la 500-600g de pesmet, desigur puteți face ajustări.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star