Print
pesmet de casă într-un vas de plastic galben

Rețetă pesmet de casă

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Dacă dorești să-ți prepari pesmet de casă să știi că nu-i nimic complicat, în maxim 18 minute poți să-ți prepari propriul pesmet potrivit pentru șnițel, găluște cu prune dar și alte preparate. Este de preferat să îl păstrați într-un borcan care se închide ermetic, ferit de razele soarelui.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 18 min
  • Timp total: 18 min
  • Cantitate: 6 porții
  • Categorie: La borcan / Tutoriale
  • Bucătărie: Universal

Ingrediente:

orice tip de pâine.


Mod de preparare:

  1. Taie pâinea cuburi mari, poți să nu folosești coaja dacă nu dorești. Prăjește pâinea la 200°C, 10-15 minute sau până când s-au rumenit ușor.
  2. Sfărămițează pâinea când este rece cu ajutorul unui blender, robot de bucătărie sau cu o mașină de măcinat nuca. Pâinea se sfărămițează până când obții o compoziție fină.
Note

Dacă dorești, poți să lași pâinea să se usuce înainte și abia apoi să o pui la prăjit.

Dacă dorești, poți să adaugi atunci când mixezi ingrediente precum: 3 linguri pătrunjel uscat, 3 linguri parmezan ras, 2 linguri usturoi pudră sau granulat, 1/2 lingură piper proaspăt, 1/2 lingură sare – cantitățile prezentate se pot adăuga la 500-600g de pesmet, desigur puteți face ajustări.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII