Print
pastă de curmale într-un borcan

Rețetă pastă de curmale

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Pregătește pastă de curmale fină și cremoasă. Gustul este dulce, cu note ușor sărate și poate fi personalizată ușor. Perfectă pentru a fi folosită ca topping pentru pâine, fulgi de ovăz sau prăjituri fiind un îndulcitor natural.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Timp total: 5 minute
  • Cantitate: 12 porții
  • Categorie: La borcan
  • Bucătărie: Asia

Ingrediente:

350g curmale.

30ml apă.


Mod de preparare:

Pune ingredientele într-un blender și mixează-le până obții o pastă cât mai omogenă. Dacă este prea groasă, mai adaugă apă.

Note

Pasta de curmale poate fi păstrată la frigider 1-2 luni într-un recipient închis ermetic.

Folosește curmale proaspete și moi pentru un gust mai dulce și o textură mai fină.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII