Print
pastă de curmale într-un borcan
buton-print buton-pinterest

Rețetă pastă de curmale

Pregătește pastă de curmale fină și cremoasă. Gustul este dulce, cu note ușor sărate și poate fi personalizată ușor. Perfectă pentru a fi folosită ca topping pentru pâine, fulgi de ovăz sau prăjituri fiind un îndulcitor natural.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Timp Total: 5 minutes
  • Porții: 12 porții
  • Categorie: La borcan
  • Bucătărie: Asia

Ingrediente:

350g curmale.

30ml apă.

Mod de preparare:

Pune ingredientele într-un blender și mixează-le până obții o pastă cât mai omogenă. Dacă este prea groasă, mai adaugă apă.

Note

Pasta de curmale poate fi păstrată la frigider 1-2 luni într-un recipient închis ermetic.

Folosește curmale proaspete și moi pentru un gust mai dulce și o textură mai fină.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star