Print
pastă de broccoli într-o sosieră
buton-print buton-pinterest

Rețetă pastă de broccoli cu brânză

Pasta de broccoli cu brânză se poate servi ca sos lângă preparate principale sau pe lângă alte aperitive. Este ușor de preparat, plină de vitamine, mineral, proteine și grăsimi sănătoase.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 5 min
  • Timp Gătire: 10 min
  • Timp Total: 15 min
  • Porții: 6 porții
  • Categorie: La borcan / Aperitiv
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

500g broccoli.

50g tofu sau orice alt tip de brânză.

1 ceapă mică tăiată mărunt.

20g pastă de ardei.

10g măsline fără sâmbure.

puțin mărar (opțional).

puțin parmezan ras (opțional).

20ml ulei.

Mod de preparare:

  1. Fierbe (până devine fraged) broccoli în apă puțin sărată (1-2 lingurițe de sare). Scoate-i din apă când s-au fiert și lasă-i la răcit. Pune toate ingredientele în blender și mixează (dacă dorești poți să călești puțin ceapa până când devine translucidă). Servește.

Note

Puteți să adăugați 1 lingură de smântână pentru textură și gust.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 150kcal
  • Calorii: 0
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 10g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 15g
  • Fibre: 5g
  • Proteine: 10g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star