Rețetă pastă de avocado pentru toast
Poți să-ți faci pastă de avocadă cu usturoi, simplă sau cu ouă folosind doar câteva ingrediente accesibile. Este ușor de făcut, cu o textură netedă și cremoasă; poți să o folosești pe pâine prăjită sau ca dip pentru legume.
- Timp Preparare: 5 min
- Timp Total: 5 minutes
- Porții: 2 porții
- Categorie: Diverse
- Bucătărie: Mexic
Ingrediente:
1 avocado copt.
1–2 căței de usturoi pisați (opțional).
sare și piper după gust.
coriandru opțional.
Mod de preparare:
- Taie avocado în jumătate, elimină sâmburele apoi pune-l într-un bol împreună cu sarea și piperul; pasează-l cu o furculiță până când devine pastă, servește.
Note
Dacă dorești o textură foarte fină, îți recomand să folosești un blender sau robot de bucătărie.
Poți să adaugi zeamă de lămâie sau lime pentru un gust acidulat și revigorant.
Dacă dorești o pastă de avocado mai cremoasă, adaugă o lingură de iaurt grecesc sau smântână în timp ce pisezi avocado-ul.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100g
- Calorii: 160kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 15g
- Grăsimi Sat: 0
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 7g
- Fibre: 7g
- Proteine: 3g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.