Print
pastă de avocado pentru toast pe o farfurie
buton-print buton-pinterest

Rețetă pastă de avocado pentru toast

Poți să-ți faci pastă de avocadă cu usturoi, simplă sau cu ouă folosind doar câteva ingrediente accesibile. Este ușor de făcut, cu o textură netedă și cremoasă; poți să o folosești pe pâine prăjită sau ca dip pentru legume.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 5 min
  • Timp Total: 5 minutes
  • Porții: 2 porții
  • Categorie: Diverse
  • Bucătărie: Mexic

Ingrediente:

1 avocado copt.

12 căței de usturoi pisați (opțional).

sare și piper după gust.

coriandru opțional.

Mod de preparare:

  1. Taie avocado în jumătate, elimină sâmburele apoi pune-l într-un bol împreună cu sarea și piperul; pasează-l cu o furculiță până când devine pastă, servește.

Note

Dacă dorești o textură foarte fină, îți recomand să folosești un blender sau robot de bucătărie.

Poți să adaugi zeamă de lămâie sau lime pentru un gust acidulat și revigorant.

Dacă dorești o pastă de avocado mai cremoasă, adaugă o lingură de iaurt grecesc sau smântână în timp ce pisezi avocado-ul.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 160kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 15g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 7g
  • Fibre: 7g
  • Proteine: 3g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star