Print
ouă de paști vopsite cu coji de ceapă

Rețetă ouă de paști vopsite cu coji de ceapă

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Pregătește ouă de paști vopsite cu coji de ceapă conform rețetei tradiționale. Procedura este una simplă, dacă dorești poți să te folosești de un ciorap și frunze de pătrunjel sau alte plante pentru a crea diverse modele.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 25 min
  • Timp total: 30 min
  • Cantitate: 12 porții
  • Categorie: Diverse
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

2 litri de apă.

1215 ouă.

3035g coji de ceapă galbenă și roșie.

10g sare (o linguriță).

23 linguri de oțet.


Mod de preparare:

  1. Spală ouăle bine pentru a îndepărta mizeria. Pune într-o oală mare jumătate din ceapă, apoi ouăle și restul cojilor de ceapă. Toarnă apă cât să acopere ouăle și cojile de ceapă, adaugă sare și cele 2-3 linguri de oțet.
  2. Pornește focul pe mediu, din momentul în care apa începe să fiarbă, lasă ouăle 20 de minute pe foc.
Note

Dacă dorești poți să ungi ouăle cu puțin ulei pentru aspect.

Dacă dorești să obții un out fiert moale sau mediu, redu timpul de fierbere cu 6-8 minute.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII