Print
maioneză din tofu într-un vas ramekin

Rețetă maioneză din tofu

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Această rețetă de maioneză din tofu este o variantă vegană a maionezei clasice și poate fi folosită ca un ingredient versatil în multe rețete. Este ușor de preparat și poate fi gata în doar câteva minute.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Timp total: 10 minute
  • Cantitate: 8 porții
  • Categorie: La borcan
  • Bucătărie: Asia

Ingrediente:

250g tofu.

1 linguriță oțet de mere.

1 linguriță de muștar.

1 linguriță de miere.

1 linguriță de sare.

1/2 linguriță de piper.

1/2 cană ulei de măsline.


Mod de preparare:

1. Blenduiește tofu într-un blender sau robot de bucătărie. Adaugă oțetul de mere, muștarul, mierea, sarea și piperul apoi mai dăi un vâj scurt cât să se amestece.

2. Toarnă amestecul într-un castron, adaugă uleiul treptat între timp ce amesteci continuu. Nu e neaparat să pui tot uleiul, dacă ai ajuns la consistența dorită poți să te oprești. Servește!

Note

Pune maioneza din tofu într-un vas care se închide ermetic și păstrează-l la frigider până la servire.

Pentru un gust mai proaspăt, poți să adaugi câteva frunze de busuioc.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII