Print
maioneză din tofu într-un vas ramekin
buton-print buton-pinterest

Rețetă maioneză din tofu

Această rețetă de maioneză din tofu este o variantă vegană a maionezei clasice și poate fi folosită ca un ingredient versatil în multe rețete. Este ușor de preparat și poate fi gata în doar câteva minute.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 10 min
  • Timp Total: 10 minutes
  • Porții: 8 porții
  • Categorie: La borcan
  • Bucătărie: Asia

Ingrediente:

250g tofu.

1 linguriță oțet de mere.

1 linguriță de muștar.

1 linguriță de miere.

1 linguriță de sare.

1/2 linguriță de piper.

1/2 cană ulei de măsline.

Mod de preparare:

  1. Blenduiește tofu într-un blender sau robot de bucătărie. Adaugă oțetul de mere, muștarul, mierea, sarea și piperul apoi mai dăi un vâj scurt cât să se amestece.
  2. Toarnă amestecul într-un castron, adaugă uleiul treptat între timp ce amesteci continuu. Nu e neaparat să pui tot uleiul, dacă ai ajuns la consistența dorită poți să te oprești. Servește!

Note

Pune maioneza din tofu într-un vas care se închide ermetic și păstrează-l la frigider până la servire.

Pentru un gust mai proaspăt, poți să adaugi câteva frunze de busuioc.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 150kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 15g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 10g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 5g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star