Print
maioneză din tofu într-un vas ramekin
buton-print buton-pinterest

Rețetă maioneză din tofu

Această rețetă de maioneză din tofu este o variantă vegană a maionezei clasice și poate fi folosită ca un ingredient versatil în multe rețete. Este ușor de preparat și poate fi gata în doar câteva minute.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Timp Total: 10 minutes
  • Porții: 8 porții
  • Categorie: La borcan
  • Bucătărie: Asia

Ingrediente:

250g tofu.

1 linguriță oțet de mere.

1 linguriță de muștar.

1 linguriță de miere.

1 linguriță de sare.

1/2 linguriță de piper.

1/2 cană ulei de măsline.

Mod de preparare:

1. Blenduiește tofu într-un blender sau robot de bucătărie. Adaugă oțetul de mere, muștarul, mierea, sarea și piperul apoi mai dăi un vâj scurt cât să se amestece.

2. Toarnă amestecul într-un castron, adaugă uleiul treptat între timp ce amesteci continuu. Nu e neaparat să pui tot uleiul, dacă ai ajuns la consistența dorită poți să te oprești. Servește!

Note

Pune maioneza din tofu într-un vas care se închide ermetic și păstrează-l la frigider până la servire.

Pentru un gust mai proaspăt, poți să adaugi câteva frunze de busuioc.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star