Print
maioneză de post într-o sosieră

Rețetă maioneză de post simplă

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Această maioneză de post este preparată cu cartofi și încă alte câteva ingrediente. În sine maioneza se prepară foarte ușor și merge excelent cu multe preparate.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Gătire: 15 min
  • Timp total: 25 min
  • Cantitate: 2 porție
  • Categorie: La borcan
  • Bucătărie: Franța

Ingrediente:

2 cartofi albi.

suc de la o jumătate de lămâie medie.

o lingură de muștar.

12 linguri ulei de floarea soarelui sau de măsline.

sare după gust.

piper (opțional).


Mod de preparare:

  1. Curăță cartofii de coajă apoi fierbe-i în apă cu sare. Odată ce cartofii s-au fiert, lasă-i să se răcească.
  2. Cu un tel pasează cartofii și prepară un piure. Adaugă muștar, ulei și amestecă continuu. Poți să adaugi mai mult ulei și muștar, depinde ce consistență dorești să obții. Asezonează, amestecă iarăși apoi servește.
Note

Poți să prepari maioneză de post și cu lapte de soia sau migdale.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII