Print
jeleu de cafea

Rețetă jeleu de cafea

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Prepară jeleu de cafea acasă conform rețetei originale cu ingrediente de buget, nimic complicat ușor de executat. Se poate folosi la prăjituri, servi cu lapte imaginația fiind limita.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 2 min
  • Gătire: 5 min
  • Timp total: 7 min
  • Cantitate: 4 porții
  • Categorie: La borcan
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

2 căni cafea.

1 lingură gelatină.

12 linguri de zahăr alb sau zahăr vanilat.

frișcă pentru ornat sau zahăr tos (opțional).


Mod de preparare:

  1. Amestecă gelatina cu patru lingurițe de apă. Într-o oală pune cafeaua, zahărul și gelatina apoi amestecă continuu la foc mic până când gelatina se dizolvă. Toarnă compoziția într-un bol mic sau forme, las-o la frigider până când se întărește. Poți să servești cu frișcă deasupra sau zahăr tos.
Note

Se poate folosi sau servi cu diverse prăjituri precum panna cotta, tort latte macchiato sau clasica prăjitură cu jeleu de cafea.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII