Print
jeleu de cafea
buton-print buton-pinterest

Rețetă jeleu de cafea

Prepară jeleu de cafea acasă conform rețetei originale cu ingrediente de buget, nimic complicat ușor de executat. Se poate folosi la prăjituri, servi cu lapte imaginația fiind limita.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 2 min
  • Timp Gătire: 5 min
  • Timp Total: 7 min
  • Porții: 4 porții
  • Categorie: La borcan
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

2 căni cafea.

1 lingură gelatină.

12 linguri de zahăr alb sau zahăr vanilat.

frișcă pentru ornat sau zahăr tos (opțional).

Mod de preparare:

  1. Amestecă gelatina cu patru lingurițe de apă. Într-o oală pune cafeaua, zahărul și gelatina apoi amestecă continuu la foc mic până când gelatina se dizolvă. Toarnă compoziția într-un bol mic sau forme, las-o la frigider până când se întărește. Poți să servești cu frișcă deasupra sau zahăr tos.

Note

Se poate folosi sau servi cu diverse prăjituri precum panna cotta, tort latte macchiato sau clasica prăjitură cu jeleu de cafea.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 80kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 0
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 16g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 1g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star