Rețetă dip avocado cu feta
Pregătește-ți dip avocado cu feta și încă alte câteva ingrediente. Rețeta este ușor de preparat și poți să o servești alături de diverse preparate favorite dar și să o personalizezi cu ușurință.
- Timp Preparare: 5 min
- Timp Total: 5 min
- Porții: 10 porții
- Categorie: Diverse
- Bucătărie: Mexic
Ingrediente:
2 avocado.
100g brânză feta sau telemea de oaie.
40g ceapă roșie sau albă.
1–2 căței de usturoi.
1 ardei iute tocat (opțional).
20g coriandru sau mentă/busuioc.
suc de la o lămâie după gust.
sare și piper negru după gust.
Mod de preparare:
- Pune ingredientele într-un blender, mixează până obții o compoziție cremoasă și netedă. Condimentează după gust. Servește cu lipie, legume tăiate, pe pâine sau cu biscuiți croco.
Note
Dacă dorești, poți să adaugi iaurt grecesc sau smântână în sos dar și boia de ardei.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100g
- Calorii: 197kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 17g
- Grăsimi Sat: 0
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 7g
- Fibre: 5g
- Proteine: 5g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.