Print
avocado la borcan
buton-print buton-pinterest

Rețetă avocado la borcan

Poți să pui avocado la borcan, pepeni, orice și  este chiar foarte ușor să faci treaba asta. Îi poți servi ulterior cu preparatele tale preferate sau direct pe toast.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 10 min
  • Timp Gătire: 10 min
  • Timp Total: 20 min
  • Porții: 4 porții
  • Categorie: Diverse
  • Bucătărie: Mexic

Ingrediente:

250ml. oțet alb distilat sau balsamic/mere.

250ml. apă

78g zahăr

1 lingură de sare kosher

1 linguriță de piper.

1 cățel de usturoi, tăiat felii subțiri

5 crenguțe de coriandru

2 avocado necopt, decojite și tăiate felii subțiri

Mod de preparare:

  1. Fierbe oțetul, apa, zahărul și sarea într-o cratiță mică la foc mediu amestecând frecvent. Odată ce zahărul și sarea s-au dizolvat, lasă-l deoparte să se răcească.
  2. Într-un borcan sterilizat pune piperul, usturoiul și feliile de avocado. Toarnă amestecul rece peste avocado și sigilează borcanele.

Note

Dacă dorești, poți adăuga puțină scorțișoară sau cuișoare.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 160kcal
  • Zahăr: 15.6g
  • Sodiu: 1g
  • Grăsimi: 14.7g
  • Grăsimi Sat: 2.1g
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 8.5g
  • Fibre: 6.7g
  • Proteine: 2.0g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star