Rețetă avocado la borcan
Poți să pui avocado la borcan, pepeni, orice și este chiar foarte ușor să faci treaba asta. Îi poți servi ulterior cu preparatele tale preferate sau direct pe toast.
- Timp Preparare: 10 min
- Timp Gătire: 10 min
- Timp Total: 20 min
- Porții: 4 porții
- Categorie: Diverse
- Bucătărie: Mexic
Ingrediente:
250ml. oțet alb distilat sau balsamic/mere.
250ml. apă
78g zahăr
1 lingură de sare kosher
1 linguriță de piper.
1 cățel de usturoi, tăiat felii subțiri
5 crenguțe de coriandru
2 avocado necopt, decojite și tăiate felii subțiri
Mod de preparare:
- Fierbe oțetul, apa, zahărul și sarea într-o cratiță mică la foc mediu amestecând frecvent. Odată ce zahărul și sarea s-au dizolvat, lasă-l deoparte să se răcească.
- Într-un borcan sterilizat pune piperul, usturoiul și feliile de avocado. Toarnă amestecul rece peste avocado și sigilează borcanele.
Note
Dacă dorești, poți adăuga puțină scorțișoară sau cuișoare.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100g
- Calorii: 160kcal
- Zahăr: 15.6g
- Sodiu: 1g
- Grăsimi: 14.7g
- Grăsimi Sat: 2.1g
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 8.5g
- Fibre: 6.7g
- Proteine: 2.0g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.