Marinată pentru aripioare de pui la grătar
Pentru cei care doresc o marinată pentru aripioare de pui simplă, aceasta este rețeta potrivită. Gustul este unul echilibrat care se poate realiza cu ingrediente deseori găsite prin toate bucătăriile.
- Timp Preparare: 5 min
- Timp Total: 5 min
- Porții: 1 porție
- Categorie: Marinată
- Bucătărie: România
Ingrediente:
2 linguri de miere.
50ml vin alb.
1 lingură sos de soia.
o linguriță de muștar.
busuioc uscat sau proaspăt tăiat mărunt după gust.
sare, piper, praf de usturoi după gust.
Mod de preparare:
- Pune aripioarele de pui într-o caserolă sau vas. Combină ingredientele de mai sus într-un bol, punele peste pui apoi acoperă caserola sau vasul. Lasă aripioarele la frigider vreo o oră, două.
Note
Se pot prăji la disc sau grătar la foc mic.