Print
marinadă de pui
buton-print buton-pinterest

Marinadă pui italienească

Marinada pui italieneasca cu doar câteva ingrediente. Nu i-aș spune rețetă, trebuie pur și simplu să combini niște ingrediente alese apoi să lași puiul la frigider aprox. 2 ore.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 10 min
  • Timp Total: 10 min
  • Porții: 3 porții
  • Categorie: Diverse
  • Bucătărie: Italia

Ingrediente:

2030ml ulei de măsline/floarea soarelui.

oțet alb sau vin roșu/oțet balsamic.

după gust busuioc, oregano, rozmarin, măghiran/tarhon(opțional) și cimbru.

12 căței de usturoi.

piper negru sau chilli (opțional).

sare după gust.

Mod de preparare:

  1. Pune ingredientele într-o sosieră și amestecă-le, puiul într-un bol. Toarnă ingredientele peste pui, masează-le cu mâna să ajungă peste tot apoi acoperă bolul cu aluminiu și lasă-l la frigider aprox. 2 ore.

Note

Dacă dorești, poți să adaugi suc/coajă de lămâie sau de portocală pentru a adăuga o notă de prospețime.

Poți să încerci să adaugi salvie sau pătrunjel.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star