Print
marinadă cu ghimbir și soia într-o sosieră
buton-print buton-pinterest

Marinadă cu ghimbir și soia

Pregătește-ți o marinadă aromată și picantă cu ghimbir și soia folosind câteva ingrediente. Oferă cărnii sau legumelor un gust puternic și distinctiv de ghimbir și usturoi, savoare de la soia și ulei cu un gust echilibrat.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 5 min
  • Timp Total: 5 min
  • Porții: 4 porții
  • Categorie: Diverse
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

20g ghimbir proaspăt.

2 lingurițe sos de soia.

23 căței de usturoi.

2 linguri ulei de floarea soarelui/măsline.

1 lingură oțet de vin alb.

1 linguriță amidon de porumb.

rozmarin (opțional).

Mod de preparare:

  1. Curăță ghimbirul de coajă și rade-l, apoi amestecă-l cu celelalte ingrediente.

Note

Poți să adaugi dacă dorești coriandru, pătrunjel sau usturoi granulat.

Merge cu pește gras, creveți dar și pui, porc sau vită.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 50g
  • Calorii: 100kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 10g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 10g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 2g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star