Despre blog-ul și proiectul aceitronics, o prezentare simplă de la un om simplu.

Despre blog-ul și proiectul aceitronics, o prezentare simplă de la un om simplu.

Vreau să-ncep prin a vă saluta! Deci, salut! :). Te anunț, prezentarea proiectului aceitronics o să fie sub forma unei discuții simple, o discuție ca între prieteni, va include părerea mea personală despre proiectul aceitronics pornit de Marin dar și ideile la căre mă gândesc eu personal să le implementez pentru acest colț al proiectului. /*e demo, o să îl modific cu timpul dacă o să fiu acceptat de echipă, mai aflu despre asociați etc

Prima mea conexiune cu proiectul aceitronics s-a realizat prin intermediul youtube. Timpul a trecut, și-am luat legătura cu Marian datorită unui podcast la care a participat. Mișto om, m-am gândit și-am zis, vreau și eu să-l ajut pe omul ăsta. Prima conversație telefonica a decurs ca și cum eram prieteni de mult timp, genial, așteptările mele erau pentru ceva generic, știi tu.. întrebările alea banale, unde te vezi peste 5 ani? ce experiență profesională, un interviu de angajare super generic, n-a fost așa, majoritatea angajaților parcă au un standard, dar ideea proiectului aceitronics nu-i de a fi sclav pe plantație, chiar dacă el chiar are plantație. Am stat două ore la telefon cu domnul Marian, am discutat diverse, ne-am informat despre unele aspecte politice, o conversație amplă, zici că vorbeam cu un prieten vechi, am simțit că avem o conexiune.

Ideea proiectului aceitronics este bazată pe democrație, nu pe absolutism, pe asociație. Te alături și te implici. Fiecare se ocupă cu colțul lui, dar colțul lui este colțul aceitronics, al nostru. Fiecare membru al echipei oferă idei, votează idei, e o relație bazată pe comunicare, o relație sănătoasă.  Ai un program flexibil, dar e de preferat să-ți aloci măcar 5 minute pe zi, proiectul nu se consolidează singur. Suntem printre părinții care aduc informație publicului românesc despre canabis, produse și ne dorim mai mult!; proiectul n-a fost făcut doar pentru promovarea business-ului, pentru vânzarea de produse, a fost realizat din simplul fapt că și noi folosim acest medicament pentru a ne trata afecțiunile dar și pentru partea spirituală.

Asociația este stabilită în Spania, o țară care a oferit libertatea bine meritată plantei de marijuana. Marius oferă îndrumare oamenilor care suferă de diverse afecțiuni în alegerea produselor potrivite lor. Fiind destul de deschis la minte, dacă eu am discutat două ore cu el la telefon și mi-a făcut plăcere, un pacient care-i trist din pricina afecțiunilor mai primește o rază de soare. Chiar dacă n-a fost comunicat de el, s-a văzut că se așteaptă de la tine ca persoană să evoluezi, știe și el că mai are de evoluat. Vrem să ajutăm oamenii, să ne îndrumăm ca echipa, doar așa putem realiza ceva frumos, evoluția este constantă, asociația nu este doar despre produs, dar este și despre tine ca persoană.

Sper că te-am făcut să înțelegi, pe scurt, ce înseamnă aceitronics. Hai să te informăm despre unele proiecte care se vor desfășura pe blog-ul aceitronics.

//imagine prototip

„Grădinarul român și poveștile lui”, acest proiect din cadrul blog-ului aceitronics este destinat persoanelor care doresc să-și crească o plantă de marijuana sau doar să se informeze în legătură cu acest procedeu. Atenție!; nu încurajăm desfășurarea activităților ilegale, dacă trăiești într-o țară care nu-ți permite să faci acest lucru, nu o face! Nu-ți risca libertatea, nu-ți pierde anii într-o pușcărie! Alege varianta practică, strânge niște bănuți și încearcă altă țară.

//imaginile-s prototip, cand o sa fie tableta grafica accesibila, imaginea ar trebui sa arate asa: un soare in spatele plantei de maria, jumatate verde inchis, jumatate verde deschis.

„Luminat de elevat”, prin acest proiect din cadrul blog-ului aceitronics livrăm informație despre planta de marijuana, de ce luminat de elevat? Lumina-i cunoașterea, absolutul, existența, acest lucru se combină cu cuvântul elevat deoarece cu cât mai multe cunoștiințe ai[;] treci într-o zonă tabu de multe ori, ieși din relief-ul standardizat al societății, marijuana încă-i un subiect tabu în România, dar pașii mărunți te duc tot timpul la destinație. Lumina reieșe din fundalul plantei de canabis, dar canabis-ul este principalul protagonist al imaginii, fiind unul dintre elementele care-ți pavează drumul pașilor tăi spre o altă viață. De ce este text-ul împrăștiat?[;] acest lucru semnifică un puzzle, informația o iei din mai multe locuri dar asta nu înseamnă cunoaștere, odată aplicată informația în realitate poți să completezi puzzle-ul sau nu, deoarece cu trecerea timpului și acumularea experiențelor îți dai seama că probabil ultima piesă care nu se potrivește cu soarele trebuie să fie pusă mai jos.

// imagine prototip, vreau ceva care sa arate a cladire office, un font mai calumea, planta o sa aiba umbra asupra text-ului + soare in colt dreapta peste text

„Canro”, – se referă la industria canabis-ului românesc, prin acest proiect puteți afla în ce constă un business de genul, noutăți din acest domeniu și multe altele.

// imagine prototip, vreau o planta cu aripi mai misto și cu „ochi”- greu de explicat în scris, trebuie să-ți arât :))

„Să vază și alții”, suntem adepții principiului că informația trebuie să circule necenzurată, liberă și pură, dar suntem convinși că informația bună trebuie promovată, așadar, în această zonă a proiectului vor fi promovate documente pdf despre canabis, persoane (oameni de știință, doctori, activiști etc), documentare și actualizată adecvat cu informații care contează.

 

// descrierile proiectelor vreau sa fie in dreptul imaginii, dar momentan tema website-ului meu nu permite asta 🙂 + altele 😛

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply