Print
rosii umplute cu mozzarella pe o farfurie
buton-print buton-pinterest

Rețetă roșii umplute cu mozzarella

Roșii umplute cu mozzarella sunt potrivite pentru deschiderea unei cine la un eveniment formal. Roșiile delicioase, gustul de brânză pungent combinat cu busioc vor crea o explozie de arome și stimula apetitul.

info

  • Author: Alexandra
  • Timp Preparare: 02:00
  • Timp Gătire: 00:15
  • Timp Total: 02:15
  • Porții: 18 porții
  • Categorie: Antreuri & Gustări
  • Bucătărie: România

Ingrediente:

200g de mozzarella proaspătă, tăiată în cubulețe mici.

3 lingurițe de ulei de măsline extravirgin.

frunze de busuoic.

1/2 linguriță de coajă de lămâie rasă.

18 roșii cherry

Mod de preparare:

  1. Într-un bol mediu, amestecați brânza, uleiul, busuiocul, coaja de lămâie rasă și asezonează cu sare și piper. Pune amestecul în frigider pentru cel puțin două ore, maxim 4.
  2. Spală roșiile și taie fiecare roșie în jumătate. Cu ajutorul unei lingurițe scoateți interiorul afară, presară cu sare și lasă-le pe o hârtie să se scurgă timp de 15 minute.
  3. Umple fiecare jumătate de roșie cu amestecul de brânză și aranjează-le pe o tavă. Serviți imediat sau înveliți roșiile cu folie de aluminiu și păstrați-le la frigider până la două ore.

Note

Alături de aceste roșii pe platoul vostru recomand puiul crispy.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 82kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0.3g
  • Grăsimi: 6g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 3g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 3g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-ar face plăcere să auzim părerea ta! Lasă un comentariu mai jos și acordă o notă rețetei.

Distribuie pe:

Avatar pentru AlexandraAlexandra

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star