Print
rosii umplute cu mozzarella pe o farfurie

Rețetă roșii umplute cu mozzarella

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Roșii umplute cu mozzarella sunt potrivite pentru deschiderea unei cine la un eveniment formal. Roșiile delicioase, gustul de brânză pungent combinat cu busioc vor crea o explozie de arome și stimula apetitul.


Informații:

  • Author: Alexandra
  • Preparare: 02:00
  • Gătire: 00:15
  • Timp total: 02:15
  • Cantitate: 18 porții
  • Categorie: Antreuri & Gustări
  • Bucătărie: România

Ingrediente:

200g de mozzarella proaspătă, tăiată în cubulețe mici.

3 lingurițe de ulei de măsline extravirgin.

frunze de busuoic.

1/2 linguriță de coajă de lămâie rasă.

18 roșii cherry


Mod de preparare:

  1. Într-un bol mediu, amestecați brânza, uleiul, busuiocul, coaja de lămâie rasă și asezonează cu sare și piper. Pune amestecul în frigider pentru cel puțin două ore, maxim 4.
  2. Spală roșiile și taie fiecare roșie în jumătate. Cu ajutorul unei lingurițe scoateți interiorul afară, presară cu sare și lasă-le pe o hârtie să se scurgă timp de 15 minute.
  3. Umple fiecare jumătate de roșie cu amestecul de brânză și aranjează-le pe o tavă. Serviți imediat sau înveliți roșiile cu folie de aluminiu și păstrați-le la frigider până la două ore.
Note

Alături de aceste roșii pe platoul vostru recomand puiul crispy.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII