
Rețetă roșii umplute cu mozzarella
Descriere:
Roșii umplute cu mozzarella sunt potrivite pentru deschiderea unei cine la un eveniment formal. Roșiile delicioase, gustul de brânză pungent combinat cu busioc vor crea o explozie de arome și stimula apetitul.
Informații:
- Preparare: 02:00
- Gătire: 00:15
- Timp total: 02:15
- Cantitate: 18 porții
- Categorie: Antreuri & Gustări
- Bucătărie: România
Ingrediente:
200g de mozzarella proaspătă, tăiată în cubulețe mici.
3 lingurițe de ulei de măsline extravirgin.
frunze de busuoic.
1/2 linguriță de coajă de lămâie rasă.
18 roșii cherry
Mod de preparare:
- Într-un bol mediu, amestecați brânza, uleiul, busuiocul, coaja de lămâie rasă și asezonează cu sare și piper. Pune amestecul în frigider pentru cel puțin două ore, maxim 4.
- Spală roșiile și taie fiecare roșie în jumătate. Cu ajutorul unei lingurițe scoateți interiorul afară, presară cu sare și lasă-le pe o hârtie să se scurgă timp de 15 minute.
- Umple fiecare jumătate de roșie cu amestecul de brânză și aranjează-le pe o tavă. Serviți imediat sau înveliți roșiile cu folie de aluminiu și păstrați-le la frigider până la două ore.
NoteAlături de aceste roșii pe platoul vostru recomand puiul crispy.
Alături de aceste roșii pe platoul vostru recomand puiul crispy.