Print
pasta de conopida într-o sosieră

Rețetă pastă de conopidă

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Pregătește pastă de conopidă conform rețetei originale. Poți să o servești alături de mesele principale care conțin carne sau pe un platou ca aperitiv.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Gătire: 20 min
  • Timp total: 30 min
  • Cantitate: 10 porții
  • Categorie: La borcan
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

600g conopidă.

100ml maioneză normală sau vegetală 286.

100g tofu răzuit sau orice altă brânză.

mărar tocat după gust.

sare și piper după gust.

23 căței de usturoi (opțional).

2 linguri ulei de măsline sau floarea soarelui.

1 lingură suc de lămâie (opțional).

1 lingură de pastă tahini (opțional).


Mod de preparare:

  1. 1. Curăță și fierbe conopida în apă foarte puțin sărată (cu 1-2 linguri de sare) aproximativ 15-20 de minute sau până când devine moale. Strecoară conopida și las-o să se răcească. Pune toate ingredientele + cele opționale dacă dorești în blender și mixează până când obții o pastă fină și netedă. Servește.
Note

Puteți adăuga ierburi sau mirodenii diferite pentru a varia gustul pastei.

Dacă nu doriți să fierbeți conopida, o puteți coace în cuptor.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII