Print
pasta de conopida într-o sosieră
buton-print buton-pinterest

Rețetă pastă de conopidă

Pregătește pastă de conopidă conform rețetei originale. Poți să o servești alături de mesele principale care conțin carne sau pe un platou ca aperitiv.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Gătire: 20 min
  • Timp Total: 30 min
  • Porții: 10 porții
  • Categorie: La borcan
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

600g conopidă.

100ml maioneză normală sau vegetală 286.

100g tofu răzuit sau orice altă brânză.

mărar tocat după gust.

sare și piper după gust.

23 căței de usturoi (opțional).

2 linguri ulei de măsline sau floarea soarelui.

1 lingură suc de lămâie (opțional).

1 lingură de pastă tahini (opțional).

Mod de preparare:

  1. 1. Curăță și fierbe conopida în apă foarte puțin sărată (cu 1-2 linguri de sare) aproximativ 15-20 de minute sau până când devine moale. Strecoară conopida și las-o să se răcească. Pune toate ingredientele + cele opționale dacă dorești în blender și mixează până când obții o pastă fină și netedă. Servește.

Note

Puteți adăuga ierburi sau mirodenii diferite pentru a varia gustul pastei.

Dacă nu doriți să fierbeți conopida, o puteți coace în cuptor.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star