Print
Inele de ceapă pe o frafurie albastră

Rețetă inele de ceapă

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Deseori restaurantele servesc inele de ceapă cu cartofi prăjiți, burgeri sau alături de alte preparate. Sunt surprinzător de dulci, ușor de preparat și interesante având în compoziție niște ingrediente simple.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 15 minute
  • Gătire: 3 minute
  • Timp total: 18 minute
  • Cantitate: 3 porții
  • Categorie: Aperitiv
  • Bucătărie: UK

Ingrediente:

o ceapă mare.

150g făină.

o linguriță praf de copt.

o linguriță de sare.

un ou.

125ml lapte.

180g pesmet uscat.


Mod de preparare:

1. Separă feliile de ceapă în inele și lasă-le deoparte. Într-un bol mic amestecă făina, praful de copt și sarea.

2. Trece inelele de ceapă prin amestecul de făină până când sunt acoperite total apoi le scoți și pui deoparte. Adaugă oul și laptele în amestecul de făină și cu ajutorul unei furculițe amestecă.

3. Ia inelele puse deoparte pentru a le trece prin mixul la care ai adăugat oul și laptele (lasă să se scurgă ce-i în surplus). Pune pesmet într-un vas și începe să treci inelele de ceapă prin el, învelișul ar trebui să se lipească foarte bine.

4. Prăjiți inelele, timp de 2-3 minute sau până când devin aurii. Le scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Se condimentează cu sare și se servesc.

Note

Se presupune că această rețetă a apărut prima dată în Marea Britanie, dar nu se știe dacă a fost inventată acolo.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII