Print
crutoane cu cascaval pe o tava

Rețetă crutoane cu cașcaval

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Pentru un aperitiv reușit poți să servești crutoane cu cașcaval, vor stimula pofta de mâncare dar sunt și perfecte dacă îți dorești pur și simplu să-ți faci o gustare.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Gătire: 7 min
  • Timp total: 17 min
  • Cantitate: 20 porții
  • Categorie: Aperitiv / Gustare
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

crutoane câte dorești.

unt cât să ungi cu un strat subțire crutoanele.

cașcaval mărunțit sau tăiat de mărimea crutoanelor.

usturoi și verdețuri (opțional, vezi note).


Mod de preparare:

  1. Preîncălzește cuptorul la 200°C. Unge crutoanele deasupra cu un strat subțire de unt apoi pune-le pe o tavă tapetată cu foaie de copt.
  2. Pune cașcavalul deasupra crutoanelor și lasă-le în cuptorul încins până când cașcavalul se înmoaie (aprox 5-7 minute). Se servesc calde.
Note

Dacă optezi să folosești usturoi și verdețuri, poți să zdrobești usturoiul împreună cu cașcavalul ras, untul și verdeața (pătrunjel, mărar) într-un bol (odată zdrobite ingredientele, amestecă bine). Unge apoi fiecare cruton și lasă-l la cuptor până când cașcavalul se topește (aprox 5-7 minute).

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII