
Rețetă crutoane cu cașcaval
Descriere:
Pentru un aperitiv reușit poți să servești crutoane cu cașcaval, vor stimula pofta de mâncare dar sunt și perfecte dacă îți dorești pur și simplu să-ți faci o gustare.
Informații:
- Preparare: 10 min
- Gătire: 7 min
- Timp total: 17 min
- Cantitate: 20 porții
- Categorie: Aperitiv / Gustare
- Bucătărie: European
Ingrediente:
crutoane câte dorești.
unt cât să ungi cu un strat subțire crutoanele.
cașcaval mărunțit sau tăiat de mărimea crutoanelor.
usturoi și verdețuri (opțional, vezi note).
Mod de preparare:
- Preîncălzește cuptorul la 200°C. Unge crutoanele deasupra cu un strat subțire de unt apoi pune-le pe o tavă tapetată cu foaie de copt.
- Pune cașcavalul deasupra crutoanelor și lasă-le în cuptorul încins până când cașcavalul se înmoaie (aprox 5-7 minute). Se servesc calde.
NoteDacă optezi să folosești usturoi și verdețuri, poți să zdrobești usturoiul împreună cu cașcavalul ras, untul și verdeața (pătrunjel, mărar) într-un bol (odată zdrobite ingredientele, amestecă bine). Unge apoi fiecare cruton și lasă-l la cuptor până când cașcavalul se topește (aprox 5-7 minute).
Dacă optezi să folosești usturoi și verdețuri, poți să zdrobești usturoiul împreună cu cașcavalul ras, untul și verdeața (pătrunjel, mărar) într-un bol (odată zdrobite ingredientele, amestecă bine). Unge apoi fiecare cruton și lasă-l la cuptor până când cașcavalul se topește (aprox 5-7 minute).