Print
cascaval la capac pe o farfurie cu roșii

Rețetă cașcaval la capac

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Dacă optezi să gătești cașcaval la capac trebuie să știi că poți să îl servești la micul dejun dar și ca antreu. Ai nevoie doar de 4 ingrediente și puțin timp.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Gătire: 7 min
  • Timp total: 17 min
  • Cantitate: 10 porții
  • Categorie: Aperitiv
  • Bucătărie: România

Ingrediente:

100200g cașcaval.

25g unt sau untdelemn.

lapte.

făină.


Mod de preparare:

  1. Taie cașcavalul felii de 1-1,5cm grosime. Înmoaie feliile în lapte, trecele prin făină apoi încă o dată abundent prin lapte și făină (se trec prin lapte ca să se lipească mai bine făina care va forma o crustă la suprafața cașcavalului și astfel nu se va lipi de tigaie).
  2. Pune o tigaie la foc mic, adaugă unt sau untdelemn și după câteva secunde pune feliile de cașcaval. Acoperă tigaia cu un capac și lasă cașcavalul să se prăjească 2-3 minute, ridică capacul, întoarce feliile și mai lasă-le 2-3 minute sub capac să se prăjească. Servește.
Note

Preparatul trebuie servit imediat, altfel feliile de cașcaval se va întări.

Opțional, dacă dorești poți să adaugi condimente precum: sare, boia, piper.

Servește alături de vin alb și o pâine bună.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII