Print
cascaval la capac pe o farfurie cu roșii
buton-print buton-pinterest

Rețetă cașcaval la capac

Dacă optezi să gătești cașcaval la capac trebuie să știi că poți să îl servești la micul dejun dar și ca antreu. Ai nevoie doar de 4 ingrediente și puțin timp.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Gătire: 7 min
  • Timp Total: 17 min
  • Porții: 10 porții
  • Categorie: Aperitiv
  • Bucătărie: România

Ingrediente:

100200g cașcaval.

25g unt sau untdelemn.

lapte.

făină.

Mod de preparare:

  1. Taie cașcavalul felii de 1-1,5cm grosime. Înmoaie feliile în lapte, trecele prin făină apoi încă o dată abundent prin lapte și făină (se trec prin lapte ca să se lipească mai bine făina care va forma o crustă la suprafața cașcavalului și astfel nu se va lipi de tigaie).
  2. Pune o tigaie la foc mic, adaugă unt sau untdelemn și după câteva secunde pune feliile de cașcaval. Acoperă tigaia cu un capac și lasă cașcavalul să se prăjească 2-3 minute, ridică capacul, întoarce feliile și mai lasă-le 2-3 minute sub capac să se prăjească. Servește.

Note

Preparatul trebuie servit imediat, altfel feliile de cașcaval se va întări.

Opțional, dacă dorești poți să adaugi condimente precum: sare, boia, piper.

Servește alături de vin alb și o pâine bună.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star