Print
biscuiți fără gluten și zahăr într-un bol
buton-print buton-pinterest

Rețetă biscuiți fără gluten și zahăr

Pregătește-ți biscuiți fără gluten și zahăr cu susan dacă îți dorești un snack delicios și simplu. Rețeta este ușoară, poți să-i personalizezi cum dorești tu.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 15 min
  • Gătire: 20 min
  • Timp Total: 35 min
  • Porții: 14 porții
  • Categorie: Gustare
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

1 cartof dulce mediu.

3 pahare de făină de ovăz fără gluten sau de cocos.

sare după gust.

nuci, migdale (opțional).

susan.

Mod de preparare:

  1. Spală cartoful dulce și fierbe-l în coajă. După ce a fiert, lasă-l să se răcească și decojește-l apoi pasează-l într-un bol.
  2. Toarnă treptat peste el făina între timp ce amesteci pentru a omogeniza ingredientele și obții un aluat nelipicios (dacă este prea moale aluatul, adaugă mai multă făină).
  3. Întinde aluatul cu sucitorul, presară susan peste aluat apoi taie aluatul cu pahar/cuțitul pentru a obține ce forme dorești. Coace biscuiții la cuptor aprox. 20 de minute la 180°C

Note

Păstrează-i într-un recipient care se închide ermetic într-un loc răcoros și uscat.

Dacă doreti, poți elimina susanul și să adaugi în compoziție eritritol, ștevia sau miere.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos și nu uita să votezi rețeta!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star