Print
bake rolls cu usturoi

Rețetă bake rolls cu usturoi

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Servește bake rolls cu usturoi ca și starter sau gustare, în principiu rețeta este una ușoară fără nebunii. În maxim 20 de minute ai terminat tărăboiul și ești gata pe poziții să servești ceva bun.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Gătire: 10 min
  • Timp total: 20 min
  • Cantitate: 14 porții
  • Categorie: Aperitiv
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

baghetă veche de 2 zile.

ulei de măsline sau de floarea soarelui.

sare, praf de usturoi sau usturoi, piper cayenne (opțional), boia de ardei (opțional), chimen (opțional).


Mod de preparare:

  1. Taie bagheta felii subțiri și egale (aprox 2-3mm). Unge rondelele cu un strat subțire de ulei (poți folosi spray cu ulei).
  2. Pune o foaie de copt peste o tavă, așează rondelele și asezonează-le. Dacă optezi să nu folosești praf de usturoi pur și simplu freacă usturoiul de pâine. Pune rondelele la copt timp de 10 minute la 150°C.
Note

Poți să le depozitezi într-un borcan cu capac ferit de razele soarelui, în cămară spre exemplu.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII