Inele de ceapă (rețetă restaurant).

Rețetă scrisă de: AlexandraCurs: AperitivBucătărie: UKDificultate: Ușor
Porții

3

porții
Timp preparare

00:15

minute
Timp gătire

00:03

minute
Calorii

641

cal

Inele de ceapă, crocante și delicioase. Surprinzător de dulci pentru o aromă atât de des asociată cu cea picantă și sursa lacrimilor în bucătărie. Această rețetă este folosită de către restaurantele care servesc hamburgeri, fiind un mix plăcut. Totuși, nu-s rele nici goale sau alături de un sos.

Ingrediente:

  • o ceapă mare.

  • 150g făină.

  • o linguriță praf de copt.

  • o linguriță de sare.

  • un ou.

  • 125ml lapte.

  • 180g pesmet uscat.

Mod de preparare:

  • Separă feliile de ceapă în inele și lasă-le deoparte. Într-un bol mic, amestecă făina, praful de copt și sarea.
  • Treci inelele de ceapă prin amestecul de făină până când sunt acoperite total, apoi le scoți și pui deoparte. Adaugă oul și laptele în amestecul de făină și cu ajutorul unei furculițe amestecă.
  • Ia inelele puse deoparte pentru a le trece prin mixul la care ai adăugat oul și laptele (lasă să se scurgă ce-i în surplus). Pune pesmet într-un vas și începe să treci inelele de ceapă prin el, învelișul ar trebui să se lipească foarte bine.
  • Prăjiți inelele, timp de 2-3 minute sau până când devin aurii. Le scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Se condimentează cu sare și se servesc.

Note:

  • Această rețetă se presupun că a început în Marea Britanie, dar nu se știe dacă a fost inventată acolo.

    Opinia ta Conteaza !

    Dacă v-a plăcut această rețetă, vă rugăm să lăsați un comentariu. Acest lucru îi va ajuta și pe alții să descopere website-ul și rețetele noastre. Mulțumim pentru sprijin!

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.



    Pentru publicarea comentariului trebuie să accepți Politica de Confidențialitate.