Chiftele de curcan cu spanac la cuptor

Recipe by AlexandraCourse: Aperitive & GustăriCuisine: ItaliaDifficulty: Ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

15

minutes
Timp gătire

15

minutes
Calorii

267

cal

Chiftele de curcan la cuptor, rapide, sănătoase și delicioase. Pentru această rețetă nu trebuie să folosești ulei deloc. Poți să improvizezi puțin și să adaugi deasupra lor niște frunze de pătrunjel, vor arâta bine atunci când le serviți, și cel mai important, vor avea un gust bun.

Ingrediente:

  • 450g carne de curcan măcinată.

  • 120g pesmet.

  • spanac tăiat mărunt.

  • 1 ou.

  • 2 lingurițe praf de ceapă.

  • 2 lingurițe praf de usturoi.

Mod de preparare:

  • Preîncălziți cuptorul la 190°C.
  • Combinați într-un bol carnea de curcan, pesmetul, spanacul, oul, praful de ceapă și praful de usturoi. Formați din amestec chifteluțele și așezați-le la 5cm distanță între ele pe o foaie de copt.
  • Coaceți chifteluțele în cuptorul preîncălzit până când nu mai sunt roz în centru și exteriorul este rumenit, 15-20 de minute ar trebui să fie suficient.

Note:

  • Vă recomand aceste chifteluțe alături de un piure sau chiar orez.

    Opinia ta Conteaza !

    Dacă v-a plăcut această rețetă, vă rugăm să lăsați un comentariu. Acest lucru îi va ajuta și pe alții să descopere website-ul și rețetele noastre. Mulțumim pentru sprijin!

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.



    Pentru publicarea comentariului trebuie să accepți Politica de Confidențialitate.