Print
chiftele de curcan cu spanac facute biluțe pe o tavă
buton-print buton-pinterest

Rețetă chiftele de curcan cu spanac

Prepară chiftele de curcan cu spanac la cuptor fără ulei. Rețeta este una simplă și sănătoasă, cu doar 6 ingrediente și jumătate de oră cina-i gata. Înainte să le serviți puteți să presărați deasupra lor frunze de pătrunjel.

info

  • Author: Alexandra
  • Preparare: 15 min
  • Gătire: 15 min
  • Timp Total: 30 min
  • Porții: 4 porții
  • Categorie: Antreuri & Gustări
  • Bucătărie: Italia

Ingrediente:

450g carne de curcan măcinată.

120g pesmet.

spanac tăiat mărunt.

1 ou.

2 lingurițe praf de ceapă.

2 lingurițe praf de usturoi.

Mod de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 190°C.
  2. Combinați într-un bol carnea de curcan, pesmetul, spanacul, oul, praful de ceapă și praful de usturoi. Formați din amestec chifteluțele și așezați-le la 5cm distanță între ele pe o foaie de copt.
  3. Coaceți chifteluțele în cuptorul preîncălzit până când nu mai sunt roz în centru și exteriorul este rumenit, 15-20 de minute ar trebui să fie suficient.

Note

Vă recomand aceste chifteluțe alături de un piure sau chiar orez.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star