
Rețetă chiftele de curcan cu spanac
Prepară chiftele de curcan cu spanac la cuptor fără ulei. Rețeta este una simplă și sănătoasă, cu doar 6 ingrediente și jumătate de oră cina-i gata. Înainte să le serviți puteți să presărați deasupra lor frunze de pătrunjel.
- Preparare: 15 min
- Gătire: 15 min
- Timp Total: 30 min
- Porții: 4 porții
- Categorie: Antreuri & Gustări
- Bucătărie: Italia
Ingrediente:
450g carne de curcan măcinată.
120g pesmet.
spanac tăiat mărunt.
1 ou.
2 lingurițe praf de ceapă.
2 lingurițe praf de usturoi.
Mod de preparare:
- Preîncălziți cuptorul la 190°C.
- Combinați într-un bol carnea de curcan, pesmetul, spanacul, oul, praful de ceapă și praful de usturoi. Formați din amestec chifteluțele și așezați-le la 5cm distanță între ele pe o foaie de copt.
- Coaceți chifteluțele în cuptorul preîncălzit până când nu mai sunt roz în centru și exteriorul este rumenit, 15-20 de minute ar trebui să fie suficient.
Note
Vă recomand aceste chifteluțe alături de un piure sau chiar orez.